onsdag 24 februari 2010

Jaaaa, solen! Välkommen!

Foto: Linda Thörn

Åhhh, solen har lyst hela dagen och det har varit så otroligt vackert! Till min kusin Lindas ära då hon fyller år i dag, GRATTIS!

Men Amanda uppskattade inte riktigt det här med solen när vi gick till biblioteket, för den lyste starkt i ögonen. Så det var tårar (både av ljus och gråt) och ylande: "Jaaaaag viiiill inte ha soooool" (Det kändes nästan som att hon hädade då man inte sett solen på evigheter. Tänkte att snart kommer det en liten arg tant eller farbror och undrar vad detta är för ett barn som klagar på solen...hihi) Detta känns som ett släktdrag med känsliga ögon för ljus, kyla och skratt. De tåras för minsta lilla. Besöket på bibblan var lyckat och vi var hemifrån i 2½ timme så grabbarna trodde vi hade rymt;)

Försöker ladda menalt för i morgon då vi ska till Västervik. Det är dags för efterkontrollen gällande "njurklaffarna". Har pratat med Amanda att vi ska till doktorn och att de kommer att känna på henne och ge henne medicin. Ytterligare detaljer har vi inte sagt för det är för abstrakt för henne samt att det oroar mer än hjälper. Men jag tror att vi kommer att få kämpa med en hysteriskt gråtande flicka på röntgenbordet som inte kommer att vilja ligga stilla trots lugnande.


Hoppas bara att resultatet är bra, annars blir det operation i Linköping igen och det känner vi verkligen inte för.Natti natti!

Inga kommentarer: