söndag 18 april 2010

Kalmartripp


Igår blev det en sen tripp till Kalmar och inköp av en gungställning på Bauhaus. Vi var sugna på att köpa någon kombination av gungställning och rutschkana, men de är tokiga på att ta ut priser för en enkel kana! Så det fick bli den klassiska gungan med två enkla gungor (den ena kan man byta ut mot en bebisgunga) och den dubbla metallgungan. Den modellen måste ha funnits i 25 år minst, gungade själv på en sådan som liten och ett fint exemplar står kvar i Tvingsmåla.

Sedan blev det en tripp till farfar Jonny och Aleksandra där vi både fick middag och fika. Hennes lägenhet har en fin utsikt där man kan njuta av stora delar av Kalmar. Jag visade Amanda tornen på Kalmar slott och berättade att det bott riktiga kungar och drottningar där en gång i tiden och hon fick stora ögon och undrade om det bott prinsessor där med. Sedan undrade hon vilka kungar som bott där och då tog mina historiakunskaper slut ;) så då sa jag att vi fick läsa i en historiebok om det.

Det var en trött familj som stupade i säng efter den trippen. Om en timme ska jag skjutsa Amanda till ett 4-års kalas och ikväll blir det styrkegympa!

Kramizar

Inga kommentarer: