torsdag 21 januari 2010

Do you never mix them up?

HAHA, hittade denna bild i arkivet. Tagen i Robbans pojkrum för ca 7 år sedan. Kolla alla härliga pojkgrejer, speciellt Bambiplanschen ;). Jaja, tanken med detta inlägg var inte att reta Robban (puss på dig=)) utan att jag mindes när vi var på Teneriffa för att fira att pappa fyllt 60 år (dvs nyss;)) och skulle göra en båtutflykt.

Besättningen underhöll lite, men ville få en del av turisterna delaktiga. Pelle fick göra premiärdyket i vattnet som visade att nu var det fritt fram för turisterna att bada från båten. För att komma till poängen...när besättningskillen kom och frågade oss om någon var intresserad att ta preimärdoppet, frågade han om Pelle och Robban var bröder. Nä, svarade de i munnen på varandra och såg smått förolämpade ut. Robban svarade snabbt och pekade på mig att vi var syskon och Pelle var min pojkvän. Besättningskillen tittar lite frågande på mig sedan utbrister han: "Do you never mix them up?" Sedan gick han. Vi bara stod och gapade och frågan är vem som blev mest förolämpad...;)

Go Torsdag på er!
KRAM

2 kommentarer:

Lindis sa...

Va kul med gamla kort :-)

Vi har ju en film på oss, men visst är den hos er än?? För jag hittar den inte här. Ni lånade ju den för att bränna till dvd. Sen tror jag inte vi fick tillbaka den.

Skulle vara kul att se den

Maria sa...

Oj, nej den fick du tillbaka när vi hälsade på hos Kalle innan jul för tre år sedan. Hoppas du hittar den. Syns snart!