lördag 3 oktober 2009

Höstrusk


Ja idag känns det att hösten är här på allvar med låg temperatur och regn, regn, regn. Det var någon som sa att Målilla hade 9 minus i natt vet inte om det kan stämma, men brrrrrrrrrrrr. Då vi tyvärr inte har någon öppen brasa att njuta av, är jag en värmeljuspyroman. Laddade med ett par paket värmeljus på Ikea, för när alla ljus är tända har en tredjedel försvunnit i paketet. Jag borde kanske få bli sponsrad av ett värmeljusföretag:)?


Igår var vi och inspekterade Robbans lägenhet för första gången. Mysig lägenhet med en fantastisk utsikt över hamnen och Blå Jungfrun. Så han är verkligen i startgroparna nu, det är bara lite kvar som han vill inhandla innan han tar det stora steget och blir storstadsmänniska, HAHA;). Vi har skojat med honom att nu är han en given barnvakt, men han uppskattar inte riktigt det skämtet, förstår inte varför... Helst inte efter att Amanda var där igår och kollade alla vrår: "Vad e de här, Bert?", "Vad gör man med den, Bert?


Idag vid fyra ska vi äta på Aidis för att fira svärmors födelsedag. Hon fyller inte förrän i morgon, men det passade bättre för alla inblandade att ta det i dag istället.


Mys på i höstrusket, för det ska jag/vi göra!

Kram

Inga kommentarer: