tisdag 20 oktober 2009

Grattis Pelle!


091020


GRATTIS älskling på födelsedagen!

Idag är det näste på tur att fylla år i vår familj. Vår släkt har lyckats att samla merparten av födelsedagarna i september och oktober. Härefter är det endast en födelsedag kvar i år och jag undrar vem det kan vara...stay tuned;)

KRAM!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Jag vet, jag vet!!! ;)
Ge Pelle världens bamsekram från mig! Ses snart gumsan, ska bli såååå kul! Kram kram

maria engström sa...

Tjoho!

Grattis till Pellen och lilla bappsen som fyllt år!!

Vänner blir man adrig trött på, dom funkar i alla väder, håller just nu på att jobba mig igenom House, alla 5 säsonger som vi fått tag på. Han är så otroligt oemotionell att man bara kan skratta och önska att man kunde ta in mer av hans sätt i terapirummet. Deet hade varit spännande...och förmodligen ruinerande...men va fan, norge har ju oljepengarna! ;)

I like pelles glasögon, coolt! Det där med ledig fredag lät ju gött! Vi hade en diskussion vad som skulle hända om man var ledig 3 dagar och jobbade 4. Vad skulle man lägga sin tid på och hur skulle konsumtionen påverkas osv. Nu har vi ju en livslevande... Vad har ni gjort annorlunda?

Dax för det dagiga house avsnittet!!

stor kram och grattis igen!

Maria sa...

Tack å Pelles vägnar;). Lediga fredagar som har varit helt fantastiska har gjort att vi fått mer kvalitetstid tillsammans, men även var för sig (Pelle o jag förstås). Man hinner att göra "nyttogrejerna" och de måsten som finns på ett mer avslappnat sätt för man har en dag extra. Jag skulle kunna ha det så här jämnt om det inte vore för ekonomibiten som under en längre period blir lidande. Korta perioder fungerar det finfint! KRAMAR!