onsdag 30 juni 2010

Gotland here we come

Hampus inspekterar mormors alla porslinsdjur och svampar

Amanda fick rensa och äta kantareller, vilken lycka!

Midsommaraftonens bål

Amanda vid midsommarbuketten som vi tillsammans hade plockat

Just det, figurerna var JÄTTEintressanta

Midsommardagens hemmagjorda planka

Dito

En stund av syskonlycka

Hihi, så roligt!

Pappa Pelle och Amanda smet iväg och badade vid badberget

En blomma bland de andra blommorna

Vill också hjälpa till och rensa ut saker

En av våra fina blommor


Vilken härlig midsommar det blev! Det påminde mycket om barndomssomrarna i Tvingsmåla. Värmen, dofterna, blommorna, avkoppling från "det vanliga" och för all del ska jag inte glömma myggen. Mygg fanns det gott om, men man kan inte få allt som man vill. ;)

Sen hann vi med två nätter i Stångehamn innan vi igår kväll styrde kosan hem hit. Det ska läggas in nytt golv i köket (i stugan) så med mamma och pappas hjälp rensade vi ut köket. Det planterades även kaprifol som de tog med från Tvingsmåla. Kaprifol är en tacksam växt som täcker fula partier + att den doftar helt underbart, främst på kvällarna.

Så nu är vi hemma och gör allt det där vi brukar göra när vi mellanlandar. Men i morgon hoppar vi på färjan till Gotland och stannar där en vecka. Vi bor hos Pelles kompis som har hus i Klintehamn. Vi har tänkt att främst åka och studera östkusten då vi inte varit där mer än en kort runda förut. Nu verkar det som det ska bli riktigt varmt, så några längre turer i bilen ska vi inte utsätta oss för utan njuta av de gotländska stränderna.

Jo, nu är det påskrivet och klart så nu vågar jag berätta att till hösten ska jag arbeta på mellanstadiet på Kristinebergskolan. Det känns som en fullträff och det hoppas jag att det blir också!

Får se om jag kommer till att uppdatera något under gotlandsvistelsen annars hörs vi därefter!

KRAAAAAAAAAAAM

Inga kommentarer: