onsdag 5 januari 2011

Trettondagsafton


Mormor och morfars förlovningsservis från 1925 som äntligen har fått komma fram ur våra gömmor. Är så rädd om den, men den är ju till för att användas, eller hur?





Så är det dags för ännu en liten röd helg som innebär familjegemenskap. Ikväll trots att det är afton blir det inget speciellt, men i morgon (om alla får vara friska) är det dags för större delen av klanen Eriksson att infinna sig hos oss på eftermiddagen. Kusin Göran ska nämligen bo hos oss till söndag. Svägerskan Linda från Göteborg kommer, men hon ska bo hos grannarna. Så vi tyckte att det var ett bra förslag att alla ska samlas här över hemlagad pizza.


Idag har det stått handling, tvätt och rensning i garderob på schemat. Så Amanda och jag var och kastade lite smått och gott vid återvinningen för att sedan försöka göra ännu en snögrotta/lykta nu när det faktiskt var kramsnö. Hmmm, det var lättare sagt än gjort, så den fick bli halvfärdig då varken jag eller Amanda orkade göra den klar när snöbollarna ramlade isär för femtielfte gången.


Trodde det skulle vara något extra kul på tv en sådan här kväll, men icke sa nicke. Så det blir nog Harry Potter eller MarioKart på Wiiet då Amanda tycker det är superkul att se oss att fajtas mot varandra.


Zez o hörz!

KRAM

Inga kommentarer: