onsdag 18 mars 2009
Vi har en temalekpark här i stan som vi i helgen besökte därav ovanstående bilder. Tyvärr har vi inte varit där så många gånger då det finns en liten lekplats på vår innergård. Men det finns ju fler roliga attraktioner att välja mellan på temalekparken. Vid senaste återbesöket hos tandläkaren konstaterades det att Amandas tänder flyttat ner sig ett par millimeter vilket är mycket positivt för att inte ha gått längre tid sedan olyckan.
I morgon arbetar jag sista dagen....det känns skönt men lite ofattbart att nu avslutas ytterligare ett kapitel. Då jag inte har en fast tjänst vet jag inte vart jag hamnar när jag börjar att jobba igen. Men det ligger långt fram i tiden så det får visa sig. Ska bjuda arbetslaget på avslutningsfika i morgon som en trevlig avrundning.
Kram o hej!2 kommentarer:

Lindis sa...

Ja nu närmar det sig. När tror du att det blir och vad? Har ni några namnförslag?

Maria sa...

Jag tror att jag minst kommer att få gå tiden ut, men hoppas på att jag slipper två veckors övertid som förra gången. Vi har några namnförslag, men det är jättesvårt att komma överrens!!! Denna gång har jag ingen klar känsla vilket kön det är, men det lutar åt en flicka. Men det är ju stor del av tjusningen...att man inte vet...;)