söndag 1 mars 2009

Välkommen första vårmånaden!!
Arg som en tiger.


"Visst är det mysigt....?"

Farmor och Amanda på tipspromenad.

Plockat blåbärsris

Bus med katten

Katten busar med Amanda

Ännu en händelserik helg har passerat. I fredags började vi operation "Amanda sova i sitt eget rum". Det har varit främst av ren bekvämlighet att hon har sovit i samma rum som oss, men nu när det faktiskt närmar sig bebisdags så inser vi att det inte kommer att fungera. Vi gick till Jysk där hon fick välja motiv på sängkläder, det blev "Hello Kitty" utan några helst tveksamheter. En mycket ivrig flicka stoppade in dem i tvättmaskinen så fort vi kom hem.
Igår begav vi oss till Kalmar och IKEA och inhandlade sänghimmel och ett sängskydd för att hon inte ska ramla i golvet. På IKEA erbjöd de barnen gratis ansiktsmålning vilket Amanda inte var sen att hänga på. Tiger ville hon vara så tiger fick det bli. Hon levde verkligen in i tigerrollen som man smått kan ana på kortet. Trots att vi var trötta (angenämnt trött var jag iallafall då shoppingrundor är kul!) när vi kom hem så monterades sakerna upp. När kvällen kom ville hon att Pelle skulle bära upp henne och lägga henne i sängen och döm om vår förvåning så somnade hon inom 5 minuter!! Så bra början hade vi inte vågat hoppas på, håller tummarna att det fortsätter.
Idag blev det återigen tipspromenad i skogen och därefter middag hos svärmor. Hon är suveränt duktig på att laga wokad mat, smaskens. För Amandas del innebar det stoj och lek med katten som hon inte träffat på ett tag.
Tjo o hej leverpastej!

1 kommentar:

Anonym sa...

Värsta stora tjejen då med sitt egna sovrum! Härligt! Låter som en jättemysig helg tycker jag!
Kram på er
/Petra