måndag 30 mars 2009

Musik ger så mycket glädje

(Tyvärr lyckades jag inte vända på bilden, ni får luta på huvudet istället=))


Amanda älskar att dansa som ni av ovanstående bilder och videoklipp kan förstå. Hon vill gärna att man ska dansa med henne och har tidigare uppmanat mig att också hoppa omkring. Varje gång har jag fått säga: "Nä, mamma kan inte hoppa med sin stora mage". Så igår så hade hon förstått det och sa med en gång: "Mamma kan inte hoppa med magen" ;) Istället tyckte hon att jag skulle lägga mig på golvet och rulla och det kan ni ju gissa själva om det funkade...


Helgen har varit mycket bra då vi numera har tredagarshelger tillsammans sedan Pelle fått gå ner i tid pga av sämre tider. Visst det märks i kassan, men vi känner att det kunde nästan inte kommit mer lägligt att få umgås en dag extra med familjen.
Snart är det påsk = mycket god mat. Nu har min mage sjunkit lite så det går äta lite större portioner. (Ja, ja nu menar jag inte bamseportioner utan "normala" portioner) De senaste veckorna har jag annars haft svårt att äta normalportioner för det har blivit för trångt. Påsken för oss innebär att vi åker från hem till hem och får god mat;). Mina föräldrar en dag, Pelles pappa en dag och Pelles mamma en dag. Vi är faktiskt lite bortskämda... Tur vi har alla dessa härliga och hjälpsamma människor omkring oss, vet inte hur det skulle gå annars. TACK!
Sköt om er!


2 kommentarer:

Lindis sa...

Amanda blir nog en aerobicinstruktör!!!

Maria sa...

Ja, det är inte helt omöjligt;)