torsdag 8 januari 2009


Hemma igen efter andra dagen på jobbet. Det känns att det var ett tag sedan jag jobbade (sjukskrivning + jullov). Det blir ju en del intryck under en dag om man säger så. Tycker ändå att det är skönt att få komma igång igen, även om jag nu har en vikarietjänst och inte riktigt vet hur det kommer att se ut från dag till dag. Har tänkt att känna på det fram till sportlovet först och främst, så får jag se sedan.


Det märks tydligt på A att hon uppskattar att få komma tillbaka till sina kompisar på förskolan. Däremot är hon tyvärr och förståeligt mycket trött när hon kommer hem så det är en del gnäll:)


Det är dags för "föräldragruppsträff" här ikväll, vilket är mycket trevligt då man kan utbyta funderingar kring våra levnadsglada 2½-3 åringar. Får hoppas att A är på humör att leka med kompisar ett par timmar till. P flyr nog till datorn eller ut en sväng då vi sammanlagt blir 11 tjejer här....hihi.


Ha det!

1 kommentar:

Lindis sa...

HEJ!
Hoppas det mås bra!!! Väntar på mera bilder på din blogg, alltid kul att få se mer av Amanda... samma ögon aom Aaron har hon.