fredag 21 mars 2014

VAB och Tamagotchi

Har nästan varit hemma hela veckan efter att i tisdags vabba med en snorig och hängig Amanda, på onsdagen med båda barnen som hostade och snorade ikapp. Detta toppade jag med att bli magsjuk på onsdagskvällen, visst är jag duktig... ;)

Nästkommande stycke kan du hoppa över om du far illa av magsjukesnack eller tycker att intresseklubben noterar...

Stackars bebisen sparkade febrilt en lång stund efter mitt vomerande, den undrade väl vad som i hela världen tryckte till den från alla håll och kanter. Det är alltid extra skumt att vara magsjuk och vara gravid. Jag lyckades även med detta när jag väntade Hampus. Dock var det längre fram i graviditeten så jag var inte speciellt smidig. Nu håller jag alla tummar och tår att barnen slipper detta elände. Inte mannen då? undrar ni. Jo självklart men han har haft en lindrigare släng av det så det är redan försent.

Nu har du kommit till rätt stycke om du vill läsa lite annat istället :)

Igår var det vårdagjämningen och det var en härlig milstolpe känner jag. Amanda undrade frågande/lite oroligt om det innebar att dygnet blev flera timmar längre då.

Barnen räknar ner till sina födelsedagar och ropar vid varje reklamavsnitt på Cartoon Network: "Mamma, maaammmma, det önskar jag mig till min födelsedag" om typ allting. (Fult med barnreklam!!) Idag var det delvis när de visade en slags Tamagotchi som Amanda blev eld och lågor. Jag blev helt svettig när jag tänkte på den "innevågen" med Tamagotchi som kom 1995-1996 och brorsan fick en sådan. Jag skulle vara snäll och ta hand om den ett dygn och den lille j*k**n väckte mig tre gånger på en natt när jag skulle upp till skolan. Därefter avskydde jag det lilla elektroniska krypet. Och detta skulle små skolbarn sköta annars dog djuret. Barn behöver sova inte sköta en Tamagotchi så jag sa det till Amanda: "Kommer ALDRIG på fråga!" "Om du vill bli störd på natten så kan nog bebisen fixa det i framtiden" Lite blöjbyte istället för att byta elektroniskt bajs...hihihi det sista tänkte jag endast.

Idag gav vår mikrovågsugn upp efter trogen tjänst i nästan 15 år. Men så handikappad jag blev helt plötsligt. Har inte insett vad mycket den har hjälpt mig med i vardagen. Vadå kan man värma mat i en kastrull???

Mini 24+6 veckor

Original till vänster - nytt till höger.
Efter att plasten på lamporna börjat att gå sönder så testade jag att fräscha upp med ett spetsband.

Inga kommentarer: