söndag 13 november 2011


Utsikten från vår balkong

                                                        Kan man vara gladare att få bada?

                                                            Ser ni mitt blåmärke i pannan?

                                               Hela gänget samlat, bara fotografen som fattas

                                                          Det var en gång....

                                                                        YO...

                                                                        ...BRO!

                                                           Gutt med glass

              Vi på strandpromenad där en lodis försökte få vår uppmärksamhet genom att ropa: "Irish?" Men vi helt svenskt ignorerade honom.
                                                         Moffa Milton har blomsterutdelning

                                                                    By  night

Hampus med min strandtoffel. Efter en incident på hotellrummet där en kackerlacka fick känna på pelles sko, hade hampus fullt upp med att jaga myror vid poolen med min flip-flop.

                                         Far och son duellerar

                                          Amanda kör en dubbeldäckare

Så här såg det ut de flesta kvällar: Kortspel på vår balkong. Ni ser ju hur kul Robban har...

Nästan så jag funderar på hur man gör ett nytt inlägg då det återigen var evigheter sedan denna kära blogg uppdaterades.

Nu är det ett par dagar sedan vi landade på Kalmar flygplats efter att ha passerat ett evighetstjockt täcke utav moln. Kunde inte låta bli och tänka på de fall där piloterna litat på instrumenten i planet, men som tyvärr visat fel och så har planet kraschat. Optimist-Mia. Nä, men det är svårt att tänka klart när man är flygrädd samt haft en ganska olycksfylld semester. Som tur är har det mesta ordnat upp sig. Alla detaljer orkar jag inte skriva här, jag nöjer mig med att trakassera de nära och kära med detaljer som jag vet bryr sig tillräckligt mycket :).

Barnen växer så det knakar iaf. I morgon är det dags för Amandas sista kontroll på BVC innan skolan tar över, shit, det är ju inte länge sedan hon var min lilla nyfödda skrutta! Vi har tyckt att hennes byxor börjat "flagga på halv stång" som Magnus Härenstams i " fem myror". Så vi ställde henne mot dörren i hennes rum, där vi markerat hennes längd sedan hon var riktigt liten och jämförde mot förra mätningen i september och det visade sig att hon vuxit ca två centimeter på två månader. Vi förstod då varför hon klagat över värk i benen om kvällarna.

Hampus är nu återigen en förkyld kille med "falsk krupp". Han låter som en liten "bjäfshund" när han hostar och han gör det nästan hela tiden. Så det blir ingen förskola för honom på ett par dagar. Språkmässigt har han kommit till den fasen att han frågar om allt. "E de fö nåt?" eller "Va ha du där mamma?" och hans nya favoritsysselsättning är att pussla och helst med sällskap. Barnen bråkar stundtals så att dammtussarna yr då båda är ganska envisa (Amanda mest just nu, hon är en RIKTIG minitonåring och ska göra ALLT tvärtemot). Men det finns fantastiska stunder då de är sams och Amanda läser för honom eller de sitter nära i soffan och tittar på film.

Längtar nu till advent och julmyset som snart ska komma. Obs! Mys inte stress! Därför ska jag försöka fortsätta traditionen med att fixa julklappar tidigt så det bara är att njuta den sista tiden till jul.

Nähä nu väntar sängen. Måste ladda inför en ny jobbarvecka!
Go´natt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fina bilder! Stackars skruttan som växer så det knakar. :(
Hälsa alla! Kraaaaaaaam från Piiiiitra

mia sa...

min aboluta favorit är blomsteruttdelningen :D nyyydelig!!!