lördag 5 maj 2012

Lördag med mersmak av våren

Idag har det mot några av vädersidornas prognoser varit fint vårväder. Visst det har varit ganska blåsigt men det viktigaste för mig är att solen har skinit. Allt brukar gå mycket lättare då... Tyvärr har det varit en del motgångar i vårat badrum. Det började för bra för att vara sant. Hade målat upp de värsta bilderna som man kan tänka sig. (Brukar oftast inte bli så hemskt och då känns det bra) Men när det började bra så släppte jag garden och började slappna av OCH DET SKA MAN ALDRIG GÖRA!! ;) Så nu har det hänt en del strul som bara gör att man blir sur och opepp. Jaja som Pelle och jag försöker peppa varandra om det mesta: Det kunde ha varit värre + Ilandsproblem.....då känns det oftast bättre... Men även i ett I-land kan man behöva gråta en skvätt ibland...

Därför var det bra att komma ut på en liten utflykt och lyssna på brorsans ljuva stämma. Dagens uppdrag var att kommentera vid Scaniamilen. Namnet stämmer inte till fullo då det även var en bana på 5 km. De hade även hoppborg, fiskdamm och ansiktsmålning för en billig penning. Ungarna tyckte det var superkul. 


Robban hade delvis i uppdrag att intervjua de första som kom i mål på de olika distanserna. De hade ofta mycket att säga..."Pust,,,eh,,,de var väl bra...pust";)

Hoppborg e kul

Här skapas en nyckelpiga...

Duschhörnan + mitt efterlängtade vitrinskåp

... här i sin helhet
Nu är det dags att natti natti för i morgon blir det fortsatt fix hemma...
Natti!

Inga kommentarer: