fredag 19 december 2008

JulpyntVi är lite tidiga i år, men igår pyntades julgranen. A hjälpte mycket gärna till så nu hänger de flesta polkastängerna och de röda (inte så ömtåliga) kulorna längst ner i granen på en begränsad yta:).

Visst vi har en enkel plastgran men det är något speciellt när det är klädd och klar. I år känns det ännu roligare då A är så pass stor att hon är delaktig på ett helt annat sätt. Det återstår att se hur hon kommer att reagera på tomten i år. Som det ser ut kommer tomten ha samma alias i år som förra året, (då var A 1½ år) tog det endast en kort stund innan hon sa hans namn. Hihi, så i år får han skärpa sig lite...

Idag är det terminsavslutning i skolan och vi i arbetslaget ska ha en julfika med utbyte av julklappar på eftermiddagen. Jag har inte varit med om detta förut, julklapparna lottas ut, men man kan ändå önska sig något av de andra paketen om de verkar intressanta.... Ja, visst låter det intressant? Jag tycker det ska bli trevligt med ett sådant avslut på terminen. Återkommer hur det blev....Tjing så länge!

Inga kommentarer: